• Witam na mojej stronie!

• JESTEM ABSOLWENTKĄ UNIWERSYTETU IM.ADAMA MICKIEWICZA W POZNANIU, WYDZIAŁU NAUK SPOŁECZNYCH - KIERUNEK SOCJOLOGIA, SPECJALNOŚĆ: PRACA SOCJALNA ORAZ WYDZIAŁU STUDIÓW EDUKACYJNYCH - KIERUNEK PEDAGOGIKA, SPECJALNOŚĆ: PEDAGOGIKA OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZA.

NAUCZYCIEL KONTRAKTOWY

OD WIELU LAT PRACUJĘ JAKO WYCHOWAWCA ŚWIETLICY. OD 2007 ROKU W SP NR 58 W POZNANIU. PRACA Z NAJMŁODSZYMI OD ZAWSZE BYŁA MOJĄ PASJĄ. W PRACY Z DZIEĆMI KIERUJĘ SIĘ MOTTEM: "KIEDY ŚMIEJE SIĘ DZIECKO, ŚMIEJE SIĘ CAŁY ŚWIAT" - J.KORCZAK. CHCIAŁABYM, ŻEBY ZARÓWNO W SZKOLE, JAK I SZKOLNEJ ŚWIETLICY, KAŻDE DZIECKO CZUŁO SIĘ BEZPIECZNIE, BYŁO UŚMIECHNIĘTE I SZCZĘŚLIWE, ŻEBY NASZA ŚWIETLICA BYŁA MIEJSCEM ZABAW, ZAWIERANIA PRZYJAŹNI, ROZWIJANIA PASJI I TALENTÓW ALE I MIEJSCEM NAUKI :)

• brak danych
        • Kontakty